Pop-inLogo                                                                  mirko_popin1s

Méltán örvend nagy népszerűségnek ez a mosható pelenka! Ezt igazolja Magyarország leghitelesebb független mosható pelus blogjának szavazása is, melyen magas fölénnyel nyert a POP-IN!

A Pop-In pelenka egy különleges hibrid pelenkarendszer, átmenet az all in one (egybevarrt) pelenkák és a külső-belső pelenkarendszerek között. A belső nedvszívó réteg patentokkal
rögzíthető a külső vízhatlan részbe, így mosáskor könnyedén szétvehető, így sokkal könnyebben szárad, mint más egybevarrt társai. Száradás után összepatentolva készen is van az újabb bevetésre a finom babapopsira!

Ez egy Születéstől Szobatisztaságig hordható pelenka, ami annyit jelent, hogy elöl állítható patentokkal a baba teljes pelenkázási korszakára megfelelő méretre állítható. A Pop-in pelenkáknál
 4 különböző állása van a patentoknak, így minden méretű babára nagyon jól illeszkedik. 3.2kg - 16kg

A pelenkát rugalmas fülekre varrt tépőzárral lehet rögzíteni a baba pocakjára puhán, pontosan illeszkedően. A belső nedvszívó két különböző anyagtípussal kapható: 

Bambusz és Minkee (bébiplüss) belsejű kivitelben. Kicsi a csomag a baba fenekén, puha tapintású a külső is, nedvszívása pedig kiváló, éjszakára is. Éjszakára külön éjszakai betét is kapható, illetve a szettek tartalmazzák is.


A Pop-in pelenka 5 tündéri pasztell és 5 élénk unisex színben kapható az alapszettekben. 

Szettek: Napi csomag (5 pelenka + 1 éjszakai betét), 10-es csomag (10 pelenka, 3 éjszakai, 1 zsák, 80 papírbetét), 20-as csomag (20 pelenka, 6 éjszakai, 1 M zsák, 160 papírbetét)   

ng_brights_20pk   144popng20p


Limitált modelljeink és a mintás legújabb Popin pelenkák darabra rendelhetőek!

Close_Pop-in_exclusive_S


Tulajdonságai:

  • Finom puha bambusz vagy minkee (bébiplüss) anyagból készül
  • Négy méret az egyben - születéstől szobatisztaságig

  • 3 x 2 patenttal állítható a méret
 
  • Rugalmas kihúzható tépőzáras fülek, amelyek biztosítják, hogy a pelenka puhán ölelje körül a baba derekát, minden fejlődési korszakban
 
  • A nedvszívó réteg formatervezett, piskóta alakú, ott rendelkezik nagy nedvszívással ahol a leginkább szükséges, és kisebb csomagok képezzen ott ahol nem szükséges nagy nedvszívás. Combrésze és a derék hátsó része gumírozott, így megakadályozza a szivárgást!
 
  • Dupla gumírozású combrész, minden babacomb méret esetén biztos szivárgásmentes pelenkázás!
 
  • Méret 3,18 kg - 16 kg
 
  • Anyagösszetétel: belső nedvszívó réteg / betét / éjszakai betét 70%bambusz és 30% pamut; külső belső része 100% puhított polyester TPU bevonattal, külső réteg 100% kezelt polyester vízhatlan TPU bevonattal
 
  • Ajánlott mosási hőmérséklet: 40-60 fok


popin_lila_csik


Bambusz  vagy  Minkee (bébiplüss)?

 Az új fejlesztésű Pop-in pelenkák már két anyagminőségben is választhatóak!

A Pop-in Minkee pelenka pontosan ugyanolyan, mint a bambuszos, csupán a nedvszívó réteg anyaga különbözik.  A Minkee anyaga szuper gyorsan száradó mikroszál. Használata tehát ugyanolyan egyszerű, csupán a gyors száradás és egy szárazon tartó réteg, amely elvezeti a nedvességet, de vissza nem engedi, különbözteti meg az eredetitől. A bambusz pelenkákat természetessége és nagy nedvszívása miatt kedvelik sokan.

  Pop-in_SoakerBooster_bamboo_part

Bébiplüss                                                  Bambusz


 

Kérdése van? Nézzen utána a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontban itt!


Pop-in Leszoktató pelenkák

A tapasztalatok szerint fantasztikusak és óriási könnyebbséget jelentenek a szobatisztává válás rögös útján!

A leszoktató pelenkák úgy néznek ki, mint a rendes kis alsók - bugyikák, tehát egyszerűen fel- és lehúzhatók. Kinézetre is vonzó, a babák örömmel veszik fel a kedves minták miatt.

A leszoktató pelusokban belül egy nedvszívó réteg található, valamint egy vízhatlan réteg, amely minimálisra csökkenti a baleseteket.
4 méretben kapható

        Méretek:
        S - 12-18hó 10 - 11.5kg

        M - 18 - 24hó - 11.5 - 12.5 kg

        L - 2 - 2½ év - 12.5 - 13.5 kg

        XL - 2½ + - 13.5 kgs +

 Irány a webshop megnézem a mosható pelenkákat!